05 Nisan 2018

Girişimcilik ve Kariyer Planlaması Programı Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Sağlık Spor ve Kültür Daire Başkanlığı’nın katkılarıyla, Genç Gelecek Kulübü ‘‘Girişimcilik ve Kariyer Planlaması’’ adlı programı Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Konferans Salonu’nda dün gerçekleştirdi. Gerçekleştiren programa Üniversite Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber, Ardahan KOSGEB İl Müdürü Ramazan Sivri, Üniversitemiz akademik-idari personeli ve öğrencilerimiz katıldı. Programa konuşmacı olarak katılan Banvit Anonim Şirketi Elazığ Bölge Koordinatörü Yavuz Yadigar, tecrübelerini öğrencilerimizle paylaştı. Kendini geliştirmenin önemine vurgu yapan Yadigar, başarının anahtarının sabır olduğuna dikkat çekti. Karşılıklı soru-cevap şeklinde gerçekleşen konferans Üniversite Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber’in Yavuz Yadigar’a teşekkür belgesi takdimiyle sona erdi.