12 Şubat 2018

Çıldır Kristal Göl Uluslararası Kış Şöleni Coşkuyla Kutlandı

Çıldır Kristal Göl Uluslararası Kış Şöleni, Çıldır ilçesinde yer alan Çıldır Gölü üzerinde gerçekleştirilen birçok etkinlikle geçtiğimiz hafta sonu kutlandı. Yoğun katılımın gerçekleştiği programa: Ardahan Valisi Mehmet Emin Bilmez, Ak Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, Üniversite Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber ve eşi Selma Biber, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hasan Kaymaz, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Çeşitli etkinliklerin yer aldığı şölende: Atlı kızak, rahvan ve dörtnal at yarışı, cirit, buz pateni ve Kırgızların post kapma oyunu sergilendi. Şölen boyunca gerçekleşen etkinlikler kapsamında düzenlenen yarışmalarda kategori birincilerine ödülleri takdim edildi. Çekişmeli yarışmaların ardından program gün boyu  devam eden etkinliklerle sona erdi.