25 Ekim 2017

Tahran’da ARÜ Rüzgarı

Üniversitemiz, İran’ın başkenti Tahran’da geçtiğimiz hafta düzenlenen Türkiye’deki Üniversitelerin Tanıtım Günleri Eğitim Fuarı’nda öğrencilere tanıtıldı. Üniversitemiz İnsani Bilimler ve Edebiyat Fakültesi Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları Bölümü Öğretim Üyesi, Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÖMER) Müdürü Yrd. Doç. Dr. Erdal Aydoğmuş, gerçekleştirilen fuar kapsamında Türkiye Cumhuriyeti Tahran Büyükelçiliği, Türkiye Cumhuriyeti Yunus Emre Enstitüsü Müdürlüğü, Tahran’daki birtakım lise ve üniversiteleri ziyaret etti. Eğitim fuarında Üniversitemiz hakkında bilgiler veren Yrd. Doç. Dr. Aydoğmuş, yoğun ilgi gören Üniversite standımızda öğrencilere Üniversitemiz ve ülkemiz hakkında bilgiler vererek Üniversitemizi tanıtıcı hediyeler sundu.