Kazakistan’dan Türkiye’ye Resim Sergisi’ne Büyük İlgi
Prof. Dr. Abdilkhan Tleuzhanov’un Kazakistan’dan Türkiye’ye adlı resim sergisi, dün İnsani Bilimler ve Edebiyat Fakültesi fuaye alanında Ardahan Valisi Mehmet Emin Bilmez, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Üniversite Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber, akademik, idari personel ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.  Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından davetlilerin yoğun ilgi gösterdiği program hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sonlandırıldı.

3 EKİM 2017

Kazakistan’dan Türkiye’ye Resim Sergisi’ne Büyük İlgi