Ardahan Üniversitesi
ARÜ'den Haberler

23 MAYIS 2017 

ARÜ, AB İLE ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI’NIN OPERASYON TEKLİF ÇAĞRISI’NA YANIT VERDİ

ÜNİVERSİTEMİZDE BİLİM KÜLTÜR SANAT VE 

SPOR ŞENLİKLERİ BAŞLADI

Üniversitemiz tarafından 22-24 Mayıs tarihleri arasında devam edecek bilim kültür sanat ve spor şenlikleri büyük bir coşku ile başladı. 

Yenisey kampüsü içerisinde yer alan Âşık Şenlik Meydanı’nda başlayan etkinlikler kapsamında üniversite öğrencilerinden oluşan Kafkas Oyunları Halkoyunları Ekibi, Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu öğrencilerinin step aerobik gösterileri, rahvan atlarından oluşan binicilerin sunumları ve yarışlar gerçekleştirildi. Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı’na bağlı öğrenci kulüpleri ile Ardahan’da eğitim öğretim veren liselerin açmış oldukları stantlarda öğrenciler kültürel ve bilimsel çalışmalarını ziyaretçilerle paylaştılar. ÜNİDAP toplantısı için üniversitemizde bulunan Doğu Anadolu Bölgesi’nde yer alan üniversitelerin rektörleri de açılan stantlara ziyaretler gerçekleştirerek etkinliklere katıldılar.

Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü tarafından açılan resim sergisi, masa tenisi turnuvası ve geleneksel yarışmalarının da yapıldı 1. Gün etkinlikleri düzenlenen konserler ile devam etti.