8 ŞUBAT 2017

ARÜ, AB İLE ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI’NIN OPERASYON TEKLİF ÇAĞRISI’NA YANIT VERDİ

REKTÖRÜMÜZDEN NEÜ REKTÖRÜNE ZİYARET

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber, Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Rektörü Muzaffer Şeker’i makamında ziyaret etti. Üniversiteler arasındaki işbirliğine dikkat çeken Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber, Ardahan’da bugüne kadar gerçekleşen güzel işlerin kesintisiz bir şekilde devam etmesi ve daha iyi seviyelere gelmesi için çalışacağını kaydetti. Türkiye’nin daha da gelişmesi için üniversitelere önemli görevler düştüğüne dikkat çeken Rektörümüz, gerek NEÜ gerek diğer üniversitelerle ortaklaşa çalışmalar gerçekleştireceğini belirtti. NEÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker; Rektörümüzün akademisyenlik başarısını Rektör olarak da Ardahan’da ve ülkemizde önemli hizmetler vererek devam ettireceğine inandığını vurgulayarak Rektörümüze yeni görevinde başarılar diledi. Ziyaretin sonunda NEÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker, Rektörümüze hediye takdiminde bulundu.