ARÜ'den Duyurular

Akademisyenlerimizden Eğitime Sürdürülebilir Katkı

Duyuru Tarihi : 21 Şubat 2024

AKADEMİSYENLERİMİZDEN EĞİTİME SÜRDÜRÜLEBİLİR KATKI

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü akademisyenlerinin öncülük ettiği ve hem editör hem de yazar olarak katkı sunduğu "Teorik ve Uygulamalı Sürdürülebilirlik Çalışmaları" kitap serisi Cumhuriyetin 100. yılında yayımlanmıştır.

Kitaba Türkiye’nin 7 bölgesindeki 24 farklı üniversiteden ve 1 kolejden toplam 43 yazar, 23 farklı üniversiteden Prof. Dr. unvanına sahip 30 hakem katkı sunmuştur.

Kitap serisi, ayrıca Türk Eğitim Vakfına (TEV) destek olarak Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Amaçlarından biri olan "Nitelikli Eğitim" amacına katkıda bulunmaktadır.

Kitap projesine ilişkin TEV tarafından oluşturulan aşağıdaki linkten sağlayacağınız destek ile deprem bölgesindeki öğrencilere burs sağlanmasına katkı sunabilirsiniz.

TEV Eğitime Sürdürülebilir Katkı Burs Fonu:

Teorik ve Uygulamalı Sürdürülebilirlik Çalışmaları [Muhasebe ve Finans] Kitabı Tanıtım Dosyası

Teorik ve Uygulamalı Sürdürülebilirlik Çalışmaları [Pazarlama ve Üretim Yönetimi] Kitabı Tanıtım Dosyası

Teorik ve Uygulamalı Sürdürülebilirlik Çalışmaları [Yönetim ve Organizasyon] Kitabı Tanıtım Dosyası