ARÜ'den Duyurular

2019 - 2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Öğrenci Ders Kayıtları Hakkında (GÜNCELLENDİ)

Duyuru Tarihi : 21 Şubat 2020

Tüm öğrencilerimiz 24 Şubat - 06 Mart 2020 tarihleri arasında öğrenci otomasyonu (ubys.ardahan.edu.tr) üzerinden ders kaydı yapacaklardır. (Ders kaydı yardım videosu ders kaydını yaptığınız ekranda otomatik olarak karşınıza çıkacaktır.) Bu süre içerisinde geçerli bir nedeni olmadan kaydını yenilemeyen öğrencilere, o yarıyıl içinde herhangi bir öğrenci belgesi verilmez ve bu öğrenciler öğrencilik haklarından yararlanamaz. Ayrıca bu tarihler arasında harç ücretlerini Halk Bankasına yatıracaklardır.

Ders kaydı nasıl yapılır yardım slaytı için Tıklayınız...

Derslerin başlangıç tarihi 02 Mart 2020 Pazartesi Günü’dür.

Not: İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü hazırlık öğrencilerinin ders kayıtlarını öğrenci işleri tarafından yapılacaktır. Ancak harç ücretleri olanlar ücretlerini Akademik Takvimde belirtilen tarihte ödemelerini yapacaklardır.