ARÜ'den Duyurular

DAKAF’20 Katılım Duyurusu

Duyuru Tarihi : 21 Şubat 2020

5-6 Mart 2020 tarihinde Erzurum’da düzenlenecek olan Doğu Anadolu Bölgesel Kariyer Fuarı’na katılmak isteyen öğrencilerimizin aşağıdaki adımları takip edip “Yetenek Kapısı (YEK)” platformuna kayıt olmaları gerekmektedir.

1. www.yetenekkapisi.org adresinden YEK platformuna kayıt ol;
  2. E-posta adresine gelen aktivasyon linkine tıklayarak şifreni oluştur;
  3. Profil kısmına girerek bilgilerini tamamla ve özgeçmişini yükle;
  4. “Kariyer Fuarları” kısmından DAKAF”20 için katılım başvurunu yap;
  5. “Etkinlikler” butonundan ilgini çeken etkinlikleri incele ve başvur;
  6. E-posta adresine iletilen veya “Kariyer Fuarları” butonuna tıklayarak indirebileceğin karekodunu DAKAF”20 etkinliğine gelirken yanında getirmeyi unutma!.

Kendi imkanları ile DAKAF”20 etkinliğine katılmak isteyen tüm öğrencilerimiz  fuara davetlidir.

Ardahan Üniversitesi tarafından yol ve konaklamaları karşılanacak olan öğrencilerimiz için fuar programı aşağıda verilmiştir:

1. 5 Mart 2020 Ardahan-Erzurum seyahati
  2. 6 Mart 2020 Erzurum-Ardahan seyahati
  3. KYK yurtlarında ücretsiz konaklama imkanı

ÖNEMLİ NOT: Sınır sayıda kontenjan olduğundan YEK platformuna ilk kayıt yapan öğrencilere öncelik verilecektir.

ÖNEMLİ NOT: Yetenek Kapısı platformunda profil oluştururken kendi eğitim programınızı bulamamanız durumunda lütfen e-mail yolu ile guvengurkaninan@ardahan.edu.tr adresine mail olarak bildiriniz.