ARÜ'den Duyurular

Üniversitemizde Göreve Yeni Başlayan Sürekli İşçilerin Dikkatine

Duyuru Tarihi : 21 Ekim 2019

Üniversite Bilgi Yönetim Sistemi ve Kurumsal E-Posta Hesaplarının Açılması için
aşağıdaki eklerde belirtilen formaların örnekte belirtildiği şekilde el yazısı ile doldurulup İmzalandıktan sonra
Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ÜBYS Birim Sorumlularına Teslim edilmesi gerekmektedir.
Bilgi İçin Öğr.Gör.Selçuk AKYILDIRIM Şube Müdürü/ÜBYS Sistem Yöneticisi Dahili 1262
ÜBYS Hesap Oluşturma Formu
Kurumsal E-Posta Hesap Oluşturma Formu
Örnek Sürekli İşçi ÜBYS Hesap Oluşturma Formu

Üniversitemizde göreve yeni başlayan Sürekli İşçilerin Üniversite Bilgi Yönetim Sistemi ve Kurumsal E-Posta Hesaplarının Açılması için aşağıdaki eklerde belirtilen formların örnekte belirtildiği şekilde el yazısı ile doldurulup imzalandıktan sonra Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ÜBYS Birim Sorumlularına 01.11.2019 tarihine kadar teslim etmeleri gerekmektedir.

Bilgi İçin Öğr. Gör. Selçuk AKYILDIRIM
Şube Müdürü / ÜBYS Sistem Yöneticisi