ARÜ'den Duyurular

İİBF 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Merkezi Yerleştirme Puan Türüne Göre Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları

Duyuru Tarihi : 23 Ağustos 2019

ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ

İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ MERKEZİ YERLEŞTİRME PUAN TÜRÜNE GÖRE YATAY GEÇİŞ BAŞVURU SONUÇLARI

ADI SOYADI

BAŞVURDUĞU BÖLÜM

ADAYIN İLGİLİ YIL

ÖSYM PUANI

BAŞVURU YAPILAN BÖLÜMÜN İLGİLİ YILDAKİ TABAN PUANI

SONUÇ

Merve ÇAM

Uluslararası İlişkiler

Y-TM-2:301.34496

Kabul

Canan KAYA

Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi

Y-EA:239.77249

Kabul

Başvurusu kabul edilen adayların ilgili birim öğrenci işlerine şahsen başvuru yapması halinde kesin kayıt işlemleri tamamlanacaktır.

Kesin kayıtlar: 26-30 Ağustos 2019 tarihleri arasında yapılacaktır.

Kesin Kayıt İçin Gerekli Belgeler:

1)-Adayın halen kayıtlı bulunduğu üniversiteden aldığı onaylı Öğrenci Belgesi.

2)-Nüfus Cüzdanının arkalı önlü Fotokopisi.

3)-Adayın halen kayıtlı olduğu üniversiteye/programa kayıt yaptırdığı yıla ait ÖSYS Sonuç Belgesinin internet çıktısı.

4)- 3 adet 4.5 cm x 6 cm boyutunda fotoğraf. (Fotoğrafların arkasına T.C. Kimlik No, Öğrenci Numarası, Adı ve Soyadı yazılacaktır.)

5)-29 yaşını tamamlayan erkek öğrencilerden askerlikle ilişiği olmadığını gösterir belge.

6)-Kayıtlı olduğu üniversiteye ait öğrenci kimlik kartı. (İlgili üniversiteye kesin kayıttan sonra resmi yazı ekinde gönderilmek üzere)

Not: Yukarıda sıralanan evrakları başvuru esnasında teslim edenlerin tekrar vermesine gerek yoktur.