ARÜ'den Duyurular

Sağlık Bilimleri Yüksekokulu 2019-2020 eğitim öğretim yılı güz dönemi yatay geçiş başvuruları değerlendirme sonuçları

Duyuru Tarihi : 23 Ağustos 2019

T.C

ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ

Sağlık Bilimleri Yüksekokulu

2019-2020 Eğitim Öğretim Güz Dönemi Merkezi Yerleştirme Puan Türüne Göre Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları

Adı-Soyadı

Başvurduğu Program Adı

ÖSYM Yerleşme Puanı

Başvuru Yapılan Programın İlgili Yıldaki Taban Puanı

Başvuru Sonucu

Ömer YILDIZ

Sağlık Yönetimi

AYT:  241,62938

AYT: 225,89317

Kabul

Başvurusu kabul edilen adayların ilgili birim öğrenci işlerine şahsen başvuru yapması halinde kesin kayıt işlemleri tamamlanacaktır.

Kesin kayıtlar: 26.-30 Ağustos 2019 tarihleri arasında yapılacaktır.

Kesin Kayıt İçin Gerekli Belgeler:

1)-Adayın halen kayıtlı bulunduğu üniversiteden aldığı onaylı Öğrenci Belgesi.

2)-Nüfus Cüzdanının arkalı önlü Fotokopisi.

3)-Adayın halen kayıtlı olduğu üniversiteye/programa kayıt yaptırdığı yıla ait ÖSYS Sonuç Belgesinin internet çıktısı.

4)- 3 adet 4.5 cm x 6 cm boyutunda fotoğraf. (Fotoğrafların arkasına T.C. Kimlik No, Öğrenci Numarası, Adı ve Soyadı yazılacaktır.)

5)-29 yaşını tamamlayan erkek öğrencilerden askerlikle ilişiği olmadığını gösterir belge.

6)-Kayıtlı olduğu üniversiteye ait öğrenci kimlik kartı. (İlgili üniversiteye kesin kayıttan sonra resmi yazı ekinde gönderilmek üzere)

Not: Yukarıda sıralanan evrakları başvuru esnasında teslim edenlerin tekrar vermesine gerek yoktur.