ARÜ'den Duyurular

Tüm Akademik ve İdari Personelimizin Dikkatine!

Duyuru Tarihi : 13 Haziran 2019

Yüksek Öğretim Kurumu (YÖK) Kalite Kurulu tarafından 01-03 Temmuz 2019 tarihleri arsında yapılacak olan Dış Değerlendirme ziyareti kapsamında üniversitemiz tarafından yapılması istenen Akademik ve İdari Personel Memnuniyet Anketi düzenlenmiş olup Üniversite Bilgi Yönetim Sistemi(ÜBYS) girişinde 13.06.2019 saat 16:00 ile 17.06.2019 saat 23:59 arasında yayında olacaktır.

Bu süre içerisinde ÜBYS’ye ilk defa girildiğinde anket ile karşılaşılacaktır. Anketteki soruların tamamına cevap verilmesi zorunludur.

Anket bitiminden sonra sisteme giriş yapılabilecektir.

Anket, Anonim bir anket niteliğinde olup, ankete katılanların log kayıtları tutulmamaktadır.

Tüm akademik ve idari personelimizin ankete katılmaları Dış Değerlendirme sürecinde üniversitemize önemli katkılar sağlayacaktır.